A trip through Belgian club history

Riva

Na een lange en vermoeiende dag was het tijd voor het hoogtepunt van de eerste dag van onze trip: Riva in Destelbergen.
_MG_3907

Waarom een hoogtepunt? Wel, 2 redenen:
Riva noemde vroeger The Temple, maar nog iets vroeger Boccaccio life… DE Boccaccio! Dat dient verder geen uitleg dachten we zo 🙂

De tweede reden was wel een specialleke:
Tijdens een bezoek van ons aan een Retro Arena editie (die zijn de moeite!) in Riva 2 weken eerder hadden we het stoute plan om de eigenaar te vragen of we tijdens onze trip mochten langs komen om foto’s te nemen van het interieur van de club, zonder dat er volk in de discotheek staat.
Dus begon onze zoektocht naar de eigenaar die avond bij de vestaire, waar het meisje achter de toog ons vertelde dat de portier de eigenaar kon oproepen. Dus wij naar de struize en brede mannen aan de inkom om onze vraag te stellen.
Met een walkie-talkie werd er wat over en weer gecommuniceerd over 2 gasten die de eigenaar willen spreken om een fotoreportage te maken.
Uiteindelijk mochten we een portier volgen die ons door de mensenmassa leidde naar een super dikke deur achterin, waarachter zich de bureau van de eigenaar bevond.
Daar deden we ons verhaal dat we beiden gepassioneerd zijn door het uitgaansleven en de discotheken die daar bij gaan, en dat we maar al te graag foto’s van het interieur wilden nemen om de club in al zijn glorie te eren.
Na wat nadenken stemde hij toe met de fotoreportage en dus hadden wij deze avond een afspraak met de eigenaar voor een fotoreportage, net voor de club open ging voor het grote publiek. Dat kon wel tellen als reden om ook deze locatie niet voorbij te rijden.
Als kers op de taart bleek het feestje van die avond het eerste feestje te zijn na een kleine verbouwing die de eigenaar liet uitvoeren. Zo werd de lichtinstallatie en de kleur op de muren aangepakt en waren wij des te opgewonden!

Onze reportage begon in de Mainhall:

_MG_3897

IMG_2132

IMG_2164

IMG_2157

IMG_2147

IMG_2160

_MG_3859

_MG_3843

_MG_3868

_MG_3901

IMG_2130

IMG_2152

IMG_2173

IMG_2337

IMG_3861

IMG_3815

IMG_3816

Verder kregen we een volledige rondleiding van de vriendelijke eigenaar Steve.
Dat begon in de super nette toiletten:

IMG_2209

IMG_3709

IMG_3725

Vervolgens ging het naar de relaxte poolarea, met zwembad en zelfs jacuzzi:

IMG_2199

IMG_3719

IMG_3712

IMG_2197

Om tot slot in de club terecht te komen op de bovenverdieping.
Deze room werd ingericht in een R&B thema, met indrukwekkende lichtgevende balken rondom met songteksten uit bekende songs.

De eigenaar vertelde ons dat het moeilijk balanceren is om vrijdag R&B te draaien en zaterdag weer volle zalen te trekken in de mainhall.
Wij vinden alvast dat deze room een pareltje is en een bezoek zeker waard is. Kijk mee en oordeel zelf:

IMG_2233

IMG_3735

IMG_2236

IMG_2349

IMG_2215

IMG_2346

Daarna toch nog even terug naar de mainhall, omdat we deze kans maar 1x krijgen en we daar nog net niet elk hoekje gefotografeerd hadden 🙂

IMG_3815

IMG_3852

IMG_2294

IMG_2270

IMG_2258

IMG_2252

IMG_2245

IMG_2250

IMG_2187

Ziezo, wij hebben ons best gedaan om deze megatempel voor jullie goed in beeld te brengen, om zo jullie goesting in een geweldig nachtje uit te doen groeien.
De club is trouwens aangesloten bij het concept ‘Quality Nights’, dat wil zeggen dat de club zich inzet voor jouw gezondheid, zo zijn er bijvoorbeeld gratis oordopjes beschikbaar, maar ook condooms, een alcoholtester, zitruimte aan de ingang, terras, EHBO ruimte, is de club toegankelijk voor rolstoelgebruikers, kortom te veel om op te noemen!
Wil je op de hoogte blijven van de laatste feestjes in Riva, kan je terecht op de website:

http://www.rivanights.be/

En natuurlijk ook op facebook:

https://www.facebook.com/rivanights?fref=ts

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s