A trip through Belgian club history

H2O Club

Van Holy Ghost in Sirault is het niet zo ver naar de H2O club in Pecq.

Dus niet veel later nadat we de deur van de bekende kerkdiscotheek achter ons dicht trokken, kwamen we aan in de straat van deze volgende grote Waalse nachtclub; de H2O club.

Een prachtig bord aan de hoek van de straat wijst de weg, maar vooral de ondertitel trok onze aandacht 🙂 wijze woorden!

IMG_4442

Misschien hechten we er bij de andere clubs te weinig aandacht aan, maar een belangrijke factor voor een nachtclub is ook de parking! Denk maar aan de 2 iconische bomen op de parking van de vroegere “Globe”, of hoe het gemeentebestuur van Gavere de parking van club “The Oh” afsloot.
Ook omdat we allemaal onze avond beginnen en eindigen op de parking, zijn er voor velen tal van herkenbare punten op deze plaats voor/naast/achter onze favoriete clubs. En daarom: een foto van de parking van H2O Club, met zijn toch wel typerende indeling.

IMG_4457

Maar natuurlijk rijden we niet het hele land (2x) van boven naar onder af om enkel maar de parkings te bezoeken. Nee, dit is het waar het ons om te doen is, de club zelf:

IMG_4448

IMG_4451

IMG_4456

Omdat we vooraf geen antwoord kregen van de eigenaar, en op de dag zelf niemand beschikbaar was om een kiekje binnenin te nemen hebben we het helaas bij deze foto’s moeten houden en hebben we onze route verder gezet.
Opmerkelijk detail dat jullie ook niet zal ontgaan zijn: we zijn zowaar foto’s vergeten te nemen van het discotheekgebouw zelf! Enkel de inkom werd gefotografeerd, en de parking uiteraard, maar het eigenlijke gebouw niet… onze excuses!
Reden hiervoor misschien is dat het niet echt opvalt als discotheek: langs de straatkant is het een grote wit geschilderde hal met een grote massieve poort. Eenmaal binnen de poort krijg je de voorkant van de wit geschilderde hal te zien, waarvan enkel het inkomgebouw de aandacht trekt. Geen grote neonletters of opvallende elementen in de gevel dus.

De Club is nog steeds open, en kan zelfs afgehuurd worden voor feestjes of evenementen.
Alle info vindt je op: www.h2Oclub.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s